Velkommen til GreenSEO

Hej og velkommen til min hjemmeside!

Jeg udbyder forskellige online marketing løsninger. Mit primære fokus er søgemaskine optimering (SEO), men jeg kan også hjælpe dig annoncering på både Google og diverse sociale medier.

Når det kommer til SEO, så kan jeg hjælpe med alt fra Linkbuilding, teknisk SEO og søgeordsanalyser.

Jeg kan også hjælpe dig med din hjemmeside, såfremt den er lavet i WordPress eller Drupal. Hvis du er i tvivl, så kontakt mig, så ser vi på det sammen.

Navnet GreenSEO kommer af det bæredygtige fokus virksomheden har. Mine visitkort er lavet af genbrugspapir, jeg har fokus på at min virksomhed er så zero waste som muligt, og jeg arbejder på at gøre min hjemmeside 100% CO2 neutral. Jeg er derfor den perfekte samarbejdspartner til virksomheder der ligeledes har en bæredygtig profil.
Har du ikke en bæredygtig profil, vil jeg stadig meget gerne hjælpe dig.

Udover at lave online marketing, så vil der på hjemmesiden også være en blog, hvor jeg kommer med gratis råd til online marketing, igen med særligt fokus på SEO.

Det var lidt grundlæggende info om virksomheden, nu er det tid til at fortælle lidt om mig selv.
Jeg hedder David og jeg er snart færdig med en bachelor i Informationsvidenskab og Kulturformidling. Herefter har jeg planer om at læse en kandidat. Jeg har længe haft en interesse for SEO, og har både arbejdet med det i Københavns Kommune, samt hjulpet mindre virksomheder. Alt dette har nu ført til at jeg har startet min egen virksomhed.

Kontakt mig gerne så vi kan snakke om hvordan jeg kan hjælpe dig!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *