Hvad er SoMe og hvordan arbejder man med det

SoMe er en forkortelse for Social Media, og forkortelsen bliver gerne bruge når man taler om at arbejde med sociale medier i markedsføringssammenhænge.

Når man arbejder med SoMe, så er det ofte med det formål at gøre sin virksomhed mere synlig på de sociale medier. Det at være mere synlig betyder at flere kender til din virksomhed, hvilket kan føre til mere salg.

Et par gode råd til at arbejde med SoMe er til at starte med at kigge lidt på ens konkurrenter, og se om hvad de gør godt, og måske ikke så godt. Ligeledes så er det vigtigt at have en målsætning, gerne med flere delmål. Hvis du f.eks. har et mål om at få 10.000 følgere på din side, så virker det meget uoverskueligt, men hvis du nu har et delmål om 500 følgere inden for en måned, så er det mere opnåligt. Ligeledes er det vigtigt at tænke på, hvad du vil have de 10.000 følgere til at gøre. Skal de se dine opslag og så få lyst til at klikke sig ind på din hjemmeside, eller er formålet at få dem til at integrere med opslaget?
Det er også vigtigt at du tænker over din målgruppe, og så målretter din opslag til dem.

Der er et par nemme ting, du kan gøre for at få flere folk til at se dine opslag.

  1. Betale for facebook annoncering. Her kan du nå ud til forholdvis mange for få penge. Der vil komme flere råd til det, i et andet indlæg.
  2. Lave konkurrencer. Konkurrencer er en god måde at få flere til at integrere med din side. Du kan bare huske at overholde facebooks regler for konkurrencer, der kan læses under punkt E


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *