Computer med google åben - Photo by Benjamin Dada on Unsplash

5 gode råd om SEO

Der er mange ting, du skal huske på, når du arbejder med SEO. Her kommer 5 gode råd.

  1. Brug et analyseprogram, f.eks. det gratis Google Analytics eller Siteimprove, der koster penge, men også er virkelig lækkert at bruge. Ved at bruge et analyse program, så du se hvilke af dine sider der er meget besøgte og hvilke der ikke er. Det kan give dig et godt billede af, hvilke sidder du skal starte med at arbejde på.
  2. Brug Google Trends og Google Search Console til at undersøge hvad brugerne søger på. I Google Trends kan du se generelle søgeord, og i Google Search Console kan du se, hvad brugerne søger på, når de får vist din side.
  3. Tænk over dine overskrifter, og prøv at bruge de ord folk søger på.
  4. Lav en metabeskrivelse af din side, som vises i Google. En metabeskrivelse giver dig mulighed for at tænke søgeord ind, meget mere end en normal tekst, og samtidig kan du styrer hvad folk læser om din side, når de ser den i søgeresultaterne.
  5. Overhold retningslinjerne. Der er mange smarte måder at få sin side højt i søgeresultaterne, men nogle af dem overskrider Google retningslinjer, og det kan ramme sin side hårdt, hvis det bliver opdaget. Hvilket det ofte gør.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *